We appreciëren het dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. Ons doel met deze website is om u op een interactieve manier kennis te laten maken met AutoWeld.

De zoektocht naar een nieuwe auto of bestelwagen is niet steeds gemakkelijk. Dit heeft ongetwijfeld te maken met de wensen waaraan uw aankoop moet voldoen. U heeft gelijk dat u hoge eisen stelt aan uw nieuwe auto of bestelwagen.

Wij zijn van mening dat u dezelfde hoge eisen moet stellen aan de dealer waar u uw aankoop doet. Bij AutoWeld bent u zeker van een goede begeleiding bij uw aankoop en een prima service na verkoop.

AutoWeld, waar service en klantvriendelijkheid nog steeds belangrijk zijn!

 — MARIJN DIRKX,  Zaakvoerder

ONZE WAARDEN

  • Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan steeds centraal.
  • Eerlijk duurt het langst: we verkopen u niets waar we zelf niet tevreden over zijn, wij geloven in langdurige samenwerking.
  • Uw wagen veilig op de weg houden is onze zorg
  • Betrouwbaarheid en integriteit vormen de hoekstenen van onze organisatie.
  • Wij bieden merk onafhankelijke service

MEDIA GALLERY

Onze voordelen

Als een van de weinige onafhankelijke BMW specialisten in Weelde en omstreken beschikken wij over de originele diagnose apparatuur, hardware en gereedschappen. Zo kunnen wij iedere nieuwe- of gebruikte BMW foutloos uitlezen, coderen, programmeren en updaten. Onze diagnose-specialist en mechaniekers gaan graag de uitdaging aan om elke storing in uw voertuig op te sporen en te verhelpen.

Ben je van plan je auto te verkopen? Bij autoWeld bieden wij steeds een eerlijke overnameprijs voor je oude wagen. Bovendien regelen wij al het papierwerk. Je auto verkopen was nog nooit zo gemakkelijk.

Al onze wagens worden voor verkoop volledig gecheckt en krijgen een onderhoudsbeurt. Wij verkopen enkel met garantie en een uitgebreide kwaliteitsdiagnose. De wagens worden steeds technisch gekeurd en geleverd met het Carr Pass certificaat.

Bij AutoWeld kan u ook terecht voor een perfecte service als garage- en carrosseriebedrijf. Wij vinden het onze plicht om uw wagen goed te onderhouden zodat u veilig de weg op kan.

 Openingsuren

Sunday Gesloten
Monday 09:00h - 19:00h
Tuesday 09:00h - 19:00h
Wednesday 09:00h - 19:00h
Thursday 09:00h - 19:00h
Friday 09:00h - 18:00h
Saturday 09:00h - 12:00h

Wij Helpen u graag verder

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).