Nieuwe Opel Astra Sports Tourer is ruime stationwagon

Gecharmeerd van de nieuwe Opel Astra, maar geef je de voorkeur aan een stationwagen? Ook dan kun je Opel’s nieuwe compacte middenklasser gewoon op je shortlist zetten. Dit is namelijk de splinternieuwe Opel Astra Sports Tourer, een praktische pakezel die ook als plug-in hybride beschikbaar komt.

De nieuwe Opel Astra luidde voor het model een nieuw tijdperk aan. Niet langer is de Astra een door General Motors ontwikkeld model, maar een volledig onder de vleugels van Stellantis tot stand gekomen auto. De nieuwe Opel Astra is een directe bloedverwant van de nieuwe DS 4 en Peugeot 308. Net als van die 308 komt er ook van de Astra een nieuwe stationwagon. Dit is de extra ruime Opel Astra Sports Tourer.
Opel Astra Sports Tourer
Bagageruimte
Waar Opel de vorige generatie Astra Sports Tourer een van de vijfdeurs hatchback afwijkende achterkant met een eigen achterklep en dito achterlichten gaf, lijkt de nieuwe Astra recht van achteren als twee druppels water op de Astra hatchback. Dat is …

Lees verder…