Zolang je maar connected bent

In het kleinere segment wordt connectiviteit van communicatie en multimedia steeds belangrijker, maar hoe gaan de verschillende merken daarmee om?

In het A-segment lopen de connectiviteitsoplossingen uiteen. Zo heeft de Volkswagen Up bijvoorbeeld helemaal geen ingebouwd touchscreen. Hoe bedien je dan de navigatie of pleeg je een telefoontje? Nou, Volkswagen laat via een app je telefoon fungeren als centraal display van je Up. Het formaat en de snelheid van je telefoon zijn hierbij wel bepalend voor je gebruikservaring in de auto.
Mirror Screen technologie
Bij de laatste generatie citybugs wordt gebruik gemaakt van een centraal scherm waaraan je jouw telefoon kunt verbinden. Het display laadt vervolgens de apps vanuit jouw telefoon in en toont een selectie aan applicaties zoals Google Maps, Spotify en de contactenlijst, die allemaal via …

Lees verder…