Audi Q6 e-tron vanuit alle hoeken

Eind volgend jaar stelt Audi zijn eerste elektrische auto op het samen met Porsche ontwikkelde PPE-platform voor: de Q6 e-tron. Die auto staat in een donker hoekje op de beursvloer van de Shanghai Motor Show, maar op deze patentplaten valt Audi’s nieuwe elektrische SUV beter te bekijken.

Hoewel Audi in Sjanghai de op het nieuwe PPE-platform staande A6 e-tron Concept met veel bombarie aan het daglicht voorstelde, wordt dat niet de eerste ‘PPE-Audi’ die je straks kunt kopen. De A6 e-tron staat namelijk voor 2023 op de rol en eind 2022 trekt Audi het doek van de Q6 e-tron. Inderdaad, een nieuwe elektrische SUV. Die Q6 e-tron staat op de beursvloer van Sjanghai in een strak en druk gekleurd stickervelletje. Uit de database van het European Union Intellectual Property Office (EUIPO) hebben we patenttekeningen getrokken waarop de Q6 e-tron al beter is te zien.
Audi Q6 e-tron
De …

Lees verder…