Nederlands  

Autoweld
 
Bredaseweg 21, 2381 Weelde
Telefoon: +32(0)14/754654    Gsm: +32495.844246    

Welkom op de site van Autoweld

Welkom bij AutoWeld bedrijfswagens

Over ons
Wij zijn een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in aan- en verkoop van tweedehands bedrijfsvoertuigen, gaande van bestelwagens en camionette tot bakwagens en lichte vrachtauto's.

Heeft u uw zinnen toch op een nieuwe wagen gezet? Wij kunnen u van alle merken nieuwe bedrijfswagens aanbieden aan concurrerende prijzen. Met onze persoonlijke aanpak kunnen wij u helpen bij de keuze van uw nieuwe wagen, dit met dezelfde condities en voordelen als bij een merkdealer. Vraag ons vrijblijvend informatie!

Naast de verkoop leveren wij ook een perfecte service als garage- en carrosseriebedrijf. Ons personeel, met zijn jarenlange ervaring, staat hiervoor garant.

Wij heten u van harte welkom op onze site en hopen u binnenkort ook op onze zaak te mogen verwelkomen.


Onze wagens
Wij bieden u een zorgvuldig geselecteerde selectie bedrijfsvoertuigen aan. We hebben steeds meerdere wagens in stock en garanderen een snel wisselende voorraad. Verder bieden wij een hoge kwaliteit voor een lage prijs.
Niet meteen gevonden wat u zocht? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij doen het nodige om een voertuig te vinden dat voldoet aan al uw wensen.

Al onze wagens worden voor verkoop volledig gecheckt en krijgen een onderhoudsbeurt. Wij verkopen enkel met garantie en een uitgebreide kwaliteitsdiagnose. De wagens worden steeds technisch gekeurd en geleverd met het Carr Pass certificaat.

AutoWeld, waar service en klantvriendelijkheid nog steeds belangrijk zijn!


© 2010 - 2016 - AutoScout24 / Autoweld - BE 0628.462.604Manage this site