Ford Ranger Raptor is er bijna klaar voor

Ford presenteert zeer binnenkort de Raptor-versie van de nieuwe Ranger. Dat belooft uiteraard weer een spectaculaire pick-up te worden, die niet alleen aan de andere kant van de wereld zijn mannetje zal staan in ruig terrein.

De eind vorig jaar onthulde nieuwe Ford Ranger slaat een wat andere weg in dan voorheen. Voortaan lijkt de pick-up sterker op grote broer F-150 en dat geeft ‘m een wat avontuurlijker voorkomen dan voorheen. De Ranger volgt niet alleen qua uiterlijk het voorbeeld van de F-150, want ook de Ranger krijgt weer een heuse Raptor-versie. Zo extreem als de F-150 Raptor wordt die natuurlijk niet, al mogen we er toch wel aardig wat spektakel van verwachten. Ford trekt naar verluidt een 3.0 biturbo V6 van de schappen voor de Ranger Raptor. Hetzelfde benzineblok als in de

Lees verder…