Jaguar I-Pace nu ook als Black Limited Edition

Jaguar steekt de I-Pace in het zwart komt met een gelimiteerde variant: de Black Limited Edition. Daarnaast krijgt de elektrische roofkat extra configuratiemogelijkheden en zijn Apple CarPlay en Android Auto voortaan standaard aanwezig.

De Black Limited Edition van de I-Pace is gebaseerd op de I-Pace S. De uitvoering is te herkennen aan zijn glanzend zwarte exterieurdetails: onder meer de omlijsting van de zijruiten, de grille, badges en zijspiegels zijn in die kleur gespoten. Daarnaast heeft de Black Limited Edition standaard privacy-glass en rolt hij op 20-inch vijfspaaks wielen. In het interieur zijn de stoelen, het dashboard, de hemelbekleding en de sierlijsten in het zwart uitgevoerd. Verder behoren het vaste glazen panoramadak en privacy glass tot de standaarduitrusting, alsook twaalfvoudig elektrisch verstelbare sportstoelen met memoryfunctie, premium ledkoplampen en automatisch dimmende spiegels.
Jaguar I-Pace
Los …

Lees verder…