Wrangler-lookalike als stoere Hulk

In Europa zijn het vooral Duitse bedrijven die in tuningsland de dienst uitmaken. Hoewel we op AutoWeek.nl zo nu en dan ook Japanse tuners op het podium tillen, zorgt het Indiase DC2 voor een stevige frisse wind. Dit is de DC2 Mahindra Thar Hulk.

De DC2 Mahindra Thar Hulk is zoals zijn naam natuurlijk al weggeeft een grondig verbouwde Mahindra Thar. De Thar is net als auto’s als de Troller een duidelijk op de Wrangler en dus Jeep CL-modellen geïnspireerde offroader die van nature al vrij expressief voor de dag komt. De Thar werd vorig jaar aan een nieuwe generatie geholpen en voor wie die nieuwe versie niet opvallend genoeg is, biedt de Hulk geheten variant van DC2 uitkomst.
DS2’s Hulk naast het origineel
DC2, voorheen DC Design, maakt van de Thar een opvallend breed model. De tuner geeft de Mahindra fors bredere wielkasten, heftig bumperwerk …

Lees verder…