Toyota Land Cruiser na 14 jaar helemaal nieuw

Toyota heeft de Land Cruiser na 14 jaar aan een nieuwe generatie geholpen. De nieuwe Toyota Land Cruiser is hoekig, stoer en krijgt alleen V6’en. Geen V8 meer.

Na 14 jaar valt het doek voor de in 2007 gepresenteerde J200-generatie van de Toyota Land Cruiser. We hebben het in dit geval over de volwaardige Land Crusier, een model dat in Nederland al even niet meer leverbaar is en losstaat van de Land Cruiser Prado die in Nederland simpelweg Land Cruiser heet. De Land Cruiser-modellijn bestaat dit jaar 70 jaar en dus komt de volledig nieuwe Toyota Land Cruiser (J300) op een perfect moment.
Toyota Land Cruiser
De nieuwe Toyota Land Cruiser mag dan een stuk moderner ogen dan z’n voorganger, robuust oogt de Japanner nog altijd. De Land Cruiser lijkt …

Lees verder…