Dit lees je in AutoWeek 17

AutoWeek 16 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?

Hyundai krijgt er een compacte cross-over bij in de vorm van de Bayon. Die ziet er veelbelovend uit, maar de concurrentie is moordend in dat segment. Deze week lees je in AutoWeek of de Bayon een goede eerste indruk maakt en of deze Hyundai het auto’s als de Ford Puma en Skoda Kamiq lastig kan gaan maken.
Een andere auto van Hyundai in het compacte segment, de i20, is ook gearriveerd. In een eerdere vergelijking wist hij het nipt te winnen van de Duitse concurrentie in de vorm van een Volkswagen Polo en een Opel Corsa. Als duurtester treedt diezelfde i20 aan tegen het beste wat Frankrijk in deze klasse te bieden heeft: de Renault Clio en Peugeot 208. Kijken of hij daartegen net zo’n goede …

Lees verder…