Vernieuwde Fiat Tipo breekt los

Dít is de nieuwe Fiat Tipo. De vernieuwde Fiat Tipo krijgt een nieuwe voorkant, nieuwe motoren én een nieuwe cross-overachtige Cross-uitvoering.

Nieuwe verlichting met full-ledtechniek
Voor- en achter gewijzigde bumpers
Nieuwe 100 pk sterke 1.0 turbomotor
Nu ook als stoer ogende Tipo Cross

De in 2016 gepresenteerde Fiat Tipo debuteerde als sedan en kreeg een jaar later gezelschap van een vijfdeurs hatchback én van een stationwagon. De vierdeurs sedan is inmiddels sinds 2018 al niet meer in ons land leverbaar, maar de Tipo Hatchback en Tipo Stationwagon mogen nog even mee. Dat doen ze per direct in vernieuwde vorm. De gefacelifte Tipo is te herkennen aan zijn andere grille, dat voortaan is opgebouwd uit grovere segmenten. Centraal niet meer het ‘oude’ Fiat-logo, maar het nieuwe puur uit …

Lees verder…