'3D-hout' voor Bentley Flying Spur

Sinds het verdwijnen van de Mulsanne moeten kopers van Bentley-limousines zich tevredenstellen met een nederige Bentley Flying Spur. De pleister op de wonde is deze keer van hout.

Driedimensionaal hout, om precies te zijn. Bentley voegt een bijzondere optie toe aan de toch al ellenlange prijslijst van de Flying Spur. De achterste deurpanelen kunnen daarbij ogenschijnlijk worden voorzien van het motief van het gestikte leer op de voorste exemplaren, maar dan volledig van hout.
Het forse paneel wordt met de hand gesneden uit een blok walnoten- of kersenhout. Iets soortgelijks was in 2015 te zien in de EXP 10 Speed 6 Concept, een tweezits coupé in Continental GT-stijl. Wat de houtpanelen achterin de Flying Spur gaan kosten, is nog niet bekend.
De bijzondere deurpanelen …

Lees verder…