Mercedes GLE krijgt Maybach-jasje van Hofele

Hofele Design weet Mercedessen altijd net even een wat chiquere uitstraling te geven. Het moet je smaak zijn, maar bij de GLE-klasse is dat behoorlijk gelukt.

De Mercedes GLE is normaal al echt geen auto om je voor te schamen als-ie op je oprit staat, maar het kan altijd opvallender. Wie een GLS een stap te ver vindt gaan, kan bij Hofele Design z’n GLE voortaan om laten toveren tot een auto die qua uitstraling weinig onderdoet voor de creaties van Mercedes-Maybach. Het aanpassingspakket, dat Hofele ‘Ultimate’ noemt, trekt de GLE ver voorbij alle bescheidenheid.
De two-tone lak, met Obsidian Black als basis en Tiffany Gold als contrasterende kleur, doet direct denken aan de luxe topdivisie van Mercedes. De verchroomde speciale grille, de chromen strip over het midden van de neus en de eveneens met chroom omlijste openingen in de bumpers dragen er …

Lees verder…